/n

1-2-3 deal

1 uur bowlen – 2 uur diner – 3 uur drank inclusief

De 1-2-3 Deal is elke dag van de week te reserveren met een minimum aantal van twee personen. Deze compleet verzorgde avond is inclusief één uur bowlen, twee uur dineren en gedurende deze drie uurtjes alle consumpties inclusief (met uitzondering van gedistilleerde dranken en speciaalbieren).

Een compleet avondje uit voor de volgende vaste prijzen

Maandag en dinsdag € 39,50 p.p.

Woensdag, donderdag en zondag € 41,50 p.p.

Vrijdag en zaterdag € 45,50 p.p.

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar € 18,50 p.p.

Kinderen t/m 3 jaar Gratis

Uitbreidingsmogelijkheden bij de 1-2-3 deal

1/2 uur extra borrelen € 4,- p.p.

1 uur extra borrelen € 6,- p.p.

1/2 uur langer bowlen inclusief drankjes € 6,50 p.p.

1 uur langer bowlen inclusief drankjes € 10,50 p.p.

3 gemengde warme hapjes p.p € 1,75 p.p.

Het drie-gangendiner bestaat uit:

  • Een voorgerechtenbuffet met vers stokbrood en twee huisgemaakte soepen.
  • Onbeperkt tafelgrillen met zes verschillende soorten vlees, twee verschillende soorten vis, knapperige frites en gebruik van ons saladebuffet met groene garnituren, salades en sauzen.
  • Het Olround dessertbuffet met diverse ijssoorten, hoorntjes, vers fruit en soesjes.

 

Natuurlijk kunnen wij uw feestavond ook specifiek naar uw wensen invullen. Voor al uw feestelijke gelegenheden maken wij graag een passende offerte, eventueel aangevuld met DJ, entertainment, specifieke buffetten en/of bijzondere thema’s. Neem contact op met Olround Bowling Nijmegen 024-3228000 of via info@olround.nl.

Een dieet of allergie? Geef dit aan bij uw reservering en wij bespreken de mogelijkheden met u. Voor vegetarërs hebben wij een alternatief met vleesvervangers. Ook is er een halal variant beschikbaar voor de bescheiden meerprijs van € 2,50.

De 1-2-3 Deal is alleen te reserveren voor het volledige gezelschap. Het is dus niet mogelijk om het drankarrangement met slechts een deel van het gezelschap af te nemen. Wanneer u liever gebruik maakt van het diner zonder drankarrangement kunt u hier kijken naar ons 'Hot Deal'-arrangement.

Hier ben je: Homeolroundnijmegen.nl - Arrangementen - Diner arrangementen - 1-2-3 deal