/n

Drie gangen onbeperkt dineren, inclusief 1 uur bowlen

Lekker gezellig kokkerellen aan tafel!

Op de tafelgrill, met een minimum aan boter of olie, de lekkerste vlees- en vissoorten grillen. Tevens zijn er verse groenten of een eitje op deze grill te bereiden.

Tevens is het mogelijk om alle consumpties tijdens het arrangement af te kopen. Zie onze 1-2-3 Deal. Verder is het mogelijk om het bowlen en dineren te combineren met een potje Prison Island. Kijk hier voor meer informatie.

 

Tarieven

Zondag t/m donderdag € 29,50 p.p.

Vrijdag en zaterdag € 31,50 p.p.

Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 16,- p.p.

kinderen t/m 3 jaar Gratis

Uitbreidingsmogelijkheden

Een half uur langer bowlen € 2,50 p.p.

Een uur langer bowlen € 4,50 p.p.

3 gemengde warme hapjes p.p. € 1,75 p.p.

Het drie-gangendiner bestaat uit:

  • Een voorgerechtenbuffet met vers stokbrood en twee huisgemaakte soepen.
  • Onbeperkt tafelgrillen met zes verschillende soorten vlees, twee verschillende soorten vis, knapperige frites en gebruik van ons saladebuffet met groene garnituren, salades en sauzen.
  • Het Olround dessertbuffet met diverse ijssoorten, hoorntjes, vers fruit en soesjes.

 

Natuurlijk kunnen wij uw feestavond ook specifiek naar uw wensen invullen. Voor al uw feestelijke gelegenheden maken wij graag een passende offerte, eventueel aangevuld met DJ, entertainment, specifieke buffetten en/of bijzondere thema’s. Neem contact op met Olround Bowling Nijmegen 024-3228000 of via info@olround.nl.

Een dieet of allergie? Geef dit aan bij uw reservering en wij bespreken de mogelijkheden met u. Voor vegetariërs hebben wij een alternatief met vleesvervangers. Ook is er een halal variant beschikbaar voor de bescheiden meerprijs van € 2,50.

Hier ben je: Homeolroundnijmegen.nl - Arrangementen - Diner arrangementen - Hotdeal