Luxe kerstbrunch

Tijdens de kerst lekker brunchen en gezellig een uurtje bowlen? Dat kan! Zowel op eerste als tweede kerstdag geniet u bij Olround Bowling Nijmegen van een uitgebreide en luxe brunch. Natuurlijk komt de kerstman even langs met een cadeautje voor de kinderen en zijn er verder leuke kinderactiviteiten.

De luxe brunch bestaat uit heerlijke warme, koude, zoete & hartige gerechten. In het buffet zijn ondere andere luxe vleeswaren, Nederlandse en buitenlandse kaassoorten, warme beenham, een pasteitje, roerei met spek en hardgekookte eieren te vinden. Daarnaast is er een luxe broodassortiment met onder andere croissants, bolletjes, pistolletjes en suikerbrood. Uiteraard ontbreekt de kerststol niet op deze dagen. Tot slot kunt u genieten van het dessertbuffet. Dit bestaat onder andere uit chocolademousse, bavarois, vers fruit en verschillende soorten schepijs.

Tijdens de brunch zijn koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange inbegrepen.

Ons bruncharrangement is tijdens de kerst op de volgende tijden te reserveren.

Bowlen Brunchen

Eerst bowlen 11:00 - 12:00 uur 12:00 - 13:30 uur

Eerst brunchen  13:00 - 14:00 uur 11:30 - 13:00 uur

De prijs van dit bruncharrangement inclusief één uur bowlen bedraagt €29,50 per persoon. Voor kinderen in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar bedraagt de prijs €14,75 per kind. Kinderen tot en met drie jaar mogen gratis mee.

Hier ben je: Homeolroundnijmegen.nl - Arrangementen - Kerst - Kerstbrunch