Het Olround Kerstarrangement

Op eerste en tweede kerstdag presenteren wij het Olround kerstarrangement. Dit arrangement bestaat uit een luxe grilldiner voor het hele gezin, inclusief anderhalf uur bowlen met onze spetterende Magic Disco show! Natuurlijk komt de kerstman ook nog even langs met een cadeautje voor de kinderen en zijn  er leuke kinderactiviteiten.

Het luxe grillarrangement bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Als voorgerecht serveren wij een luxe carpaccio. Daarnaast zijn er ook nog twee huisgemaakte soepen en stokbroden met diverse tapenades. Het hoofdgerecht bestaat onder andere uit onze tafelgrill, waarbij wij zes verschillende luxe vleessoorten en twee verschillende vissoorten serveren. Hiernaast kunt u tevens gebruik maken van ons saladebuffet. Daarnaast serveren wij frites en zijn er diverse sauzen. Tot slot is er nog een vlammend ijsdessert. Overigens kan onze keukenbrigade inspelen op uw dieetwensen. Wij verzoeken u deze wensen bij het reserveren kenbaar te maken.

Ons kerstarrangement is op eerste en tweede kerstdag op de volgende tijden te reserveren:

                                                Diner                                         Bowlen

Eerste zit:                          16:00 – 18:30 uur             14:00 – 15:30 uur

Eerste zit:                          16:00 – 18:30 uur             19:00 – 20:30 uur

Tweede zit:                       19:30 – 21:30 uur             17:30 – 19:00 uur

Tweede zit:                       19:30 – 21:30 uur             21:30 – 23:00 uur

De prijs van het dinerarrangement inclusief anderhalf uur bowlen bedraagt €45,- per persoon. Voor kinderen in de leeftijd vier tot en met twaalf jaar bedraagt de prijs €22,50 per persoon. Kinderen tot en met drie jaar mogen gratis mee. Dit is exclusief alle dranken.

Op dit moment zitten alle shifts op zowel eerste als tweede kerstdag helemaal vol. Wij werken nog wel met reservelijsten en nemen dan contact met u op zodra er een annulering is. Voor een plek op deze lijst kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen. Verder zijn er nog wel losse bowlingbanen vrij. Om hier een reservering voor te maken, kunt u ook het beste even telefonisch contact met ons opnemen. 

Wilt u gebruik maken van dit arrangement? Reserveer dan direct. U kunt telefonisch reserveren op het nummer 024-3228000.

 

Hier ben je: Homeolroundnijmegen.nl - Arrangementen - Kerst - Kerstdiner