Zomerleague

Zomerleague 2019

 

Tussenstand Zomerleague 2019

Best Ball

Pinval

 

Om aan het eind van het bowlingseizoen van 2019 niet in een zwart gat te vallen, is er de Zomerleague! Speel nu mee op individueel niveau.

Tijdens deze league zijn er vele geldprijzen te winnen in maar liefst twee categorieën:

Best Ball en Totale Pinval

Grote prijzenpot, vele winnaars 
Per persoon legt u van te voren €25,- prijzengeld in, wat natuurlijk snel zorgt voor een enorme prijzenpot. Ook betaalt u per speelavond slechts €7,50 baanhuur. 

Kies zelf je speeldagen 
Ga je nog op vakantie? Geen probleem! Er zijn namelijk meer dan 30 wedstrijdmogelijkheden. Speeldagen zijn vanaf 3 juni tot en met 14 augustus. Speel minimaal 7 speelavonden van 4 games om mee te doen in het eindklassement. U kunt maar liefst 10 wedstrijden spelen en de slechtste 3 wegstrepen voor nog meer kans op prijzen.

Baankwaliteit 
Op de aangegeven speelmomenten zullen de banen geolied klaarliggen met het Mariken patroon.

Gelijke kansen 
Om voor iedereen gelijke kansen te creëren, krijgen vrouwen een bonus pinval van 25 per speeldag.

Slotavond en prijsuitreiking 
Op de spectaculaire slotavond van 14 augustus is de feestelijke afsluiting met prijsuitreiking. Inclusief discobowlen, rad van fortuin, gouden pinnenspel en DJ. Natuurlijk zorgt Olround voor wat lekkere bitterballen. 

Aanmelden kan bij de receptie van Olround Bowlingcentrum Nijmegen. Bekijk voor meer informatie onze informatiefolder. Hierin staan ook de speeldagen te vinden. Klik hier voor de folder.

 Kijk hier voor het reglement. 

 

 

Hier ben je: Homeolroundnijmegen.nl - Bowlen - Bowlen in Nijmegen - Zomerleague

Welkom bij Olround Bowlingcentrum Nijmegen,

Als horecabedrijf hadden wij verwacht u per 1 juni weer te mogen ontvangen. Helaas heeft de overheid het licht nog niet op groen gezet voor alle bowlingbanen in Nederland.

Daarom zijn wij tot en met 30 juni 2020 gesloten. U kunt nĂș al elke dag reserveren voor de periode vanaf 1 juli per mail of online via www.olroundnijmegen.nl. Uw mail proberen wij binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Wij hopen dat de politiek onze bowlingbanen zo snel mogelijk weer vrijgeeft voor opening. Zodra wij hier meer nieuws over hebben, zullen wij dat via onze website en social media communiceren.

Tot die tijd: blijf gezond!

Team Olround Bowlingcentrum Nijmegen

Sluiten