Zomerleague

Zomerleague 2020

Mededeling 

De introductieweek van de HAN en RU gaan, in aangepaste vorm, toch door. Dit zal niet de volle twee weken duren zoals altijd, maar op 24 t/m 26 augustus. Daarom is er besloten dat wij de zomerleague helaas met één week moeten inkorten.

Dit betekent ook dat de slotavond is verplaatst naar 19 augustus.

Kom je in de problemen met je speeldagen? Laat dit dan weten, dan kunnen we op zoek naar een passende oplossing. 

 

Tussenstand Zomerleague 2020

Best Ball

Pinval

 

Na een paar bewogen maanden mogen we eindelijk weer bowlen!
Speel nu mee op individueel niveau.

Tijdens deze league zijn er vele geldprijzen te winnen in maar liefst twee categorieën:

Best Ball en Totale Pinval

Grote prijzenpot, vele winnaars 
Per persoon legt u van te voren €25,- prijzengeld in, wat natuurlijk snel zorgt voor een enorme prijzenpot. Ook betaalt u per speelavond slechts €7,50 baanhuur. 

Kies zelf je speeldagen 
Ga je nog op vakantie? Geen probleem! Er zijn namelijk meer dan 30 wedstrijdmogelijkheden. Speeldagen zijn vanaf 6 juli tot en met 26 augustus. Speel minimaal 5 speelavonden van 4 games om mee te doen in het eindklassement. U kunt maar liefst 7 wedstrijden spelen en de slechtste 2 wegstrepen voor nog meer kans op prijzen.

Extra Corona maatregelen
De zomerleague zal lopen volgens de richtlijnen van het RIVM. Aanmelden per speelavond is verplicht en kan uitsluitend per mail via: info@olround.nl
Aanmelden kan tot twee uur van tevoren. Dit wilt zeggen op maandag t/m woensdag tot 18.00 uur en zaterdag tot 12.00 uur.
Om voldoende afstand te kunnen bewaren, worden jullie met maximaal drie personen per baan ingedeeld. Het kan dus voorkomen dat je wordt samengevoegd. 

Baankwaliteit 
Op de aangegeven speelmomenten zullen de banen geolied klaarliggen.

Gelijke kansen 
Om voor iedereen gelijke kansen te creëren, krijgen vrouwen een bonus pinval van 20 per speeldag.

Slotavond en prijsuitreiking 
Op de spectaculaire slotavond van 19 augustus is de feestelijke afsluiting met prijsuitreiking. Inclusief discobowlen, rad van fortuin, gouden pinnenspel en DJ. Natuurlijk zorgt Olround voor wat lekkere bitterballen. 

Aanmelden kan bij de receptie van Olround Bowlingcentrum Nijmegen. Bekijk voor meer informatie onze informatiefolder. Hierin staan ook de speeldagen te vinden. Klik hier voor de folder.

 Kijk hier voor het reglement

 

 

Hier ben je: Homeolroundnijmegen.nl - Bowlen - Bowlen in Nijmegen - Zomerleague