Klik voor meer foto's!
/n

Tara's Magic Bowlingshow

Tara Tover en haar magische vriendjes

Tara Tover, Lola Lolly, Bella Ballon, Magisch Maartje, Titi Tover en Magische Max zorgen voor een magisch feest en laten je versteld staan van hun goochelkunsten! Maar zonder hulp van jou en je vriendjes en vriendinnetjes lukt het niet. Want alleen met jullie hulp lukt het Tara en haar vriendjes om de spectaculaire discoshow aan te toveren. Durf jij het aan om ons te helpen? 

Tijdens dit spektakel wordt de jarige job of jarige jet ook nog geschminkt als spider-man, tijger of prinsesje. Of wil de jarige misschien een echte kindertattoo? 

Wil je op de hoogte blijven van alle avonturen die Tara en haar vriendjes meemaken, like dan Tara's Facebookpagina.

Kinderfeestje!

Wij zetten het feestvarken in het zonnetje op de woensdag- en de zaterdagmiddag. Het feest duurt ruim twee uur en u kunt op woensdag om 15:00 of 16:00 uur beginnen met Magic Bowlen. Op de zaterdag kunt u om 14:00 of 15:00 uur starten. Tijdens het bowlen krijgen alle kinderen een Slush Puppie. 

Vervolgens gaan ze frietjes met een kroket, frikandel of een kaassoufle eten. Hierbij krijgen ze uiteraard een lekker glas fris! Als afsluiter vindt er nog een spectaculaire goochelshow plaats waarbij de kinderen nog een ijsje krijgen.

Een topfeest voor de jarige en u houdt het huis schoon!

Kosten: € 14,50 per kind (mogelijk vanaf 4 kinderen).
Tijdsduur: Ongeveer 2 uur.

Wij adviseren dit feestje voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar. Zijn de kinderen ouder? Kijkt u dan eens bij onze Bowl & Burger of Bowl & Grill Party 

Kinderfeestje XL

Het kinderfeestje XL duurt ongeveer 3 uur. Wij u ontvangen u op woensdag om 14:15 of 15:15 uur en op zaterdag om 13:15 of 14:15 uur. De kinderen gaan dan samen taart eten met een feestelijk glaasje kinderchampagne en hebben eventueel tijd om cadeautjes uit te pakken. 

Aansluitend gaan de kinderen Magic Bowlen. Tijdens het bowlen krijgen alle kinderen een Slush Puppie. 

Vervolgens gaan ze frietjes met een kroket, frikandel of een kaassoufle eten. Hierbij krijgen ze uiteraard een lekker glas fris! Als afsluiter vindt er nog een spectaculaire goochelshow plaats waarbij de kinderen nog een ijsje krijgen.
 
Een topfeest voor de jarige en u houdt het huis schoon!


Kosten: € 17,50 per kind (mogelijk vanaf 4 kinderen).
Tijdsduur: Ongeveer 3 uur.

Bij een XL feestje kost taart en kinderchampagne (of een andere frisdrank naar keuze) voor de ouders € 4,50 per persoon. 

Wij adviseren dit feestje voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar. Zijn de kinderen ouder? Kijkt u dan eens bij onze Bowl & Burger of Bowl & Grill Party

Allergieën

Heb je vriendjes of vriendinnetjes die niet alles mogen eten? Laat het ons weten zodat onze keukenbrigade daar rekening mee kan houden.

Bumpers

Natuurlijk zetten wij de hekjes aan de zijkant van de baan omhoog. Hierdoor blijft de bal altijd op de baan en gooi je hoge scores!

Ouders 

Je ouders kunnen voor € 5,50 per persoon een lekker frietje met een snack mee eten. Als ze ook een lekker stukje taart met een drankje naar keuze willen, dan kost dit € 4,50 per persoon.

Kleurplatenwedstrijd:

Wil jij kans maken op een weekendje Euro Disney voor vier personen? Print dan de kleurplaat uit, maak je mooiste tekening en stuur hem naar Olround Bowlingcentrum Nijmegen. De kleurplaat kan je hier downloaden.  

Hier ben je: Homeolroundnijmegen.nl - Kinderfeestje - Kidsparty