Klik voor meer foto's!
/n

Vier je te gekke kinderfeestje bij Olround Bowling Nijmegen

Kinderfeestje bij Olround Bowling Nijmegen

Jarig? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar Olround Bowlingcentrum Nijmegen! Wij zetten jou als feestvarken in het zonnetje op de woensdag- en zaterdagmiddag.
Bij een kinderfeestje mag discobowlen natuurlijk niet ontbreken. Natuurlijk zetten wij de hekjes aan de zijkant van de baan omhoog. Hierdoor blijft de bal altijd op de baan en gooit iedereen hoge scores. Jij wordt als jarige uiteraard in het zonnetje gezet en je kan worden geschminkt! Kijk snel wlk knalfeest jij komt houden bij Olround! 

Kidsparty Bowlen

Woensdagmiddag om 15:00 of 16:00 uur
Zaterdagmiddag om 14:00 of 15:00 uur

Jullie gaan een uur lang discobowlen. Tijdens het bowlen krijgen jullie allemaal een zakje chips en een heerlijke Slush Puppie. Je mag tijdens het bowlen ook je favoriete liedjes aanvragen!
Kosten: €8,50 per kind (minimaal vier kinderen)
Tijdsduur: 1 uur 

Kidsparty friet met snack

Woensdagmiddag om 15:00 of 16:00 uur
Zaterdagmiddag om 14:00 of 15:00 uur

Het feestje begint gezellig met een uur lang discobowlen. Tijdens het bowlen krijgt iedereen een lekkere Slush Puppie en een zakje chips. Na het bowlen gaan jullie lekker frietjes met een snack eten. Daarnaast staat er dan ook een groot glas frisdrank voor jullie klaar.
Kosten: €12,50 per kind (minimaal vier kinderen), €5,50 per ouder om mee te eten
Tijdsduur: 1,5 uur 

Kidsparty XL

Woensdagmiddag om 14:15 of 15:15 uur
Zaterdagmiddag om 13:15 of 14:15 uur

Als je het feestje helemaal compleet wilt maken, kies je voor de Kidsparty XL met wat extra's. Vooraf krijgen jullie een lekker stukje taart en een feestelijk glas kinderchampagne. Daarna gaan jullie een uur lang discobowlen met daarbij een heerlijk zakje chips en een lekkere Slush Puppie. Uiteraard sluiten jullie ook af met friet met een snack en een grote frisdrank.
Kosten: €16,50 per kind (minimaal vier kinderen), €5,50 per ouder om mee te eten
Tijdsduur: 2,5 uur 

Kleurplatenwedstrijd:

Wil jij kans maken op een weekendje Euro Disney voor vier personen? Print dan de kleurplaat uit, maak je mooiste tekening en stuur hem naar Olround Bowlingcentrum Nijmegen. De kleurplaat kan je hier downloaden.  

Hier ben je: Homeolroundnijmegen.nl - Kinderfeestje - Kidsparty