Vacatures

Olround Bowlingcentrum Nijmegen ontvangt zowel sportbowlers, recreanten, bedrijven, bruiloften en andere feesten en partijen. Iedere dag is dan ook anders, met iedere keer weer dezelfde insteek: de gast met een tevreden gevoel naar huis laten gaan. Hierin ben jij als (nieuwe) medewerker de belangrijkste schakel! Wij bieden een jonge, gezellige en dynamische werkomgeving waarbij hard werken bij iedereen voorop staat. Ben jij eerste- of tweedejaarsstudent en op zoek naar een leuke bijbaan? Wij zijn op zoek naar spontane, gezellige en energieke collega's. Wij hebben momenteel de volgende parttime vacatures openstaan: 

Bedieningsmedewerker

De werkzaamheden vinden vooral plaats in de avonduren. De weekenden zijn de drukste dagen van de week, vandaar dat je per twee weken minimaal twee dagen in het weekend moet werken. Ervaring is hierbij een pre, geen must.
Minimumleeftijd: 18 jaar. 

DJ

Olround Bowlingcentrum Nijmegen is per direct op zoek naar een DJ. Ben jij enthousiast, een entertainer en een plaatjesdraaier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Plezier uitstralen, contact met de gast ons 'Gouden Pin/Rad van Fortuin '-spel spelen en ondertussen een feestje bouwen samen met ons personeel en onze gasten zijn enkele kernactiviteiten van jouw avond. Een eventuele combinatie met bediening is mogelijk.
Minimumleeftijd: 21 jaar. 

Ben je geïntereseerd in één van de bovenstaande functies? Stuur dan een mail met je CV, motivatie en eventueel een foto naar jorn@olround.nl. 

Medewerker Reserveringsteam

Bij Olround Bowlingcentrum Nijmegen nemen wij niet alleen reserveringen aan voor onze vestiging in Nijmegen, maar ook voor al onze andere vestigingen. Heb jij affiniteit met bellen en beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als medewerker in ons reserveringsteam ben je verantwoordelijk voor onze telefoonaanname en mailverwerking. Verder ben je bezig met het bijhouden van onze Facebookpagina's en het controleren van interne documenten.  

Ben je geïnteresseerd in de functie Medewerker Reserveringsteam? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar twan@olround.nl.   

Hier ben je: Homeolroundnijmegen.nl - Over Olround - Vacatures