Openstaande vacatures

Ben jij eerste- of tweedejaars student en op zoek naar een leuke bijbaan? Wij zijn op zoek naar spontane, gezellige en energieke collega's. Wij hebben momenteel de volgende vacature openstaan:  

 

Bedieningsmedewerker 

Olround Bowlingcentrum Nijmegen ontvangt zowel sportbowlers, recreanten, bedrijven, bruiloften en andere feesten en partijen. Iedere dag is dan ook anders, met iedere keer weer de zelfde insteek: de gast met een tevreden gevoel naar huis laten gaan waarbij jij als (nieuwe) medewerker één, en zo niet dé belangrijkste schakel bent! Wij bieden een jonge, gezellige en dynamische werkomgeving waarbij hard werken bij iedereen voorop staat! De werkzaamheden vinden vooral plaats in de avonduren. De weekenden zijn de drukste dagen van de week, vandaar dat je per twee weken minimaal twee dagen in het weekend moet werken. Ervaring is hierbij een pre, geen must. 

Minimumleeftijd: 18 jaar.  

Ben je geïnteresseerd in de bovenstaande functie? Stuur dan een mail met je CV, Motivatie en eventueel een foto naar jorn@olround.nl. 

Medewerker Reserveringsteam 

Bij Olround Bowlingcentrum Nijmegen nemen wij niet alleen reserveringen aan voor onze vestiging in Nijmegen, maar ook voor al onze andere vestigingen. Heb jij affiniteit met bellen en beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als medewerker in ons reserveringsteam ben je verantwoordelijk voor onze telefoonaanname en mailverwerking. Verder ben je bezig met het bijhouden van onze Facebookpagina's en het controleren van interne documenten. 

Ben je geïnteresseerd in de functie Medewerker Reserveringsteam? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar twan@olround.nl. 

Hier ben je: Homeolroundnijmegen.nl - Over Olround - Vacatures