Vacatures

Olround Bowlingcentrum Nijmegen ontvangt zowel sportbowlers, recreanten, bedrijven, bruiloften en andere feesten en partijen. Iedere dag is dan ook anders, met iedere keer weer dezelfde insteek: de gast met een tevreden gevoel naar huis laten gaan. Hierin ben jij als (nieuwe) medewerker de belangrijkste schakel! Wij bieden een jonge, gezellige en dynamische werkomgeving waarbij hard werken bij iedereen voorop staat. Ben jij eerste- of tweedejaarsstudent en op zoek naar een leuke bijbaan? Wij zijn op zoek naar spontane, gezellige en energieke collega's. Wij hebben momenteel de volgende parttime vacatures openstaan: 

Bedieningsmedewerker

De werkzaamheden vinden vooral plaats in de avonduren. De weekenden zijn de drukste dagen van de week, vandaar dat je per twee weken minimaal twee dagen in het weekend moet werken. Ervaring is hierbij een pre, geen must.
Minimumleeftijd: 18 jaar. 

DJ

Olround Bowlingcentrum Nijmegen is per direct op zoek naar een DJ. Ben jij enthousiast, een entertainer en een plaatjesdraaier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Plezier uitstralen, contact met de gast ons 'Gouden Pin/Rad van Fortuin '-spel spelen en ondertussen een feestje bouwen samen met ons personeel en onze gasten zijn enkele kernactiviteiten van jouw avond. Een eventuele combinatie met bediening is mogelijk.
Minimumleeftijd: 21 jaar. 

Schoonmaker

Werk jij nauwkeurig en gestructeerd? Heb je affiniteit met schoonmaken? En ben je bereid om ook in de weekenden te werken? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog op deze vacature. Jij gaat er samen met je andere collega's van het schoonmaakteam voor zorgen dat ons pand dagelijks weer helemaal spik en span is. Je begint vroeg in de ochtend en bent rond het middaguur weer klaar.
Minimumleeftijd: 18 jaar.

Ben je geïntereseerd in één van de bovenstaande functies? Stuur dan een mail met je CV, motivatie en eventueel een foto naar jorn@olround.nl. 

Hier ben je: Homeolroundnijmegen.nl - Over Olround - Vacatures