Openstaande vacatures

Ben jij eerste- of tweedejaars student en op zoek naar een leuke bijbaan? Wij zijn op zoek naar spontane, gezellige en energieke collega's. Wij hebben momenteel de volgende vacatures openstaan: 

 

DJ

Olround Bowlingcentrum Nijmegen is per direct op zoek naar een DJ. Ben jij enthousiast, een entertainer én een plaatjesdraaier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Plezier uitstralen, contact met de gast, ons 'Gouden Pin Spel/Rad van Fortuin'-spel spelen en ondertussen een feestje bouwen samen met ons personeel en gasten zijn enkele kernactiviteiten van jouw avond. Een eventuele combinatie met bediening is mogelijk.

Minimumleeftijd: 21 jaar. 

 

Schoonmaak

Ben je een middelbare scholier die op zoek is naar een leuke bijbaan? Dat kan bij Olround Bowlingcentrum Nijmegen in ons schoonmaakteam. Op zaterdagmorgen ben je onder leiding van onze fulltime schoonmaker verantwoordelijk voor het schoonmaken en schoon houden van het pand.

Minimumleeftijd: Tussen 15 en 18 jaar.


Ben je geïnteresseerd in één van de bovenstaande functies. Stuur dan een mail met je CV, Motivatie en eventueel een foto naar jorn@olround.nl. 

Hier ben je: Homeolroundnijmegen.nl - Over Olround - Vacatures