Donderdagavond = Studentenavond!

Ben jij eerste- of tweedejaars student en op zoek naar een leuke bijbaan? Kijk dan hier naar onze vacatures.

 

Studentencompetitie

Begin je weekend goed; op donderdag! Gezellig een biertje drinken, een (serieus) balletje gooien en genieten van de spectaculaire Magic show, dat mag en wil je niet missen!

Wanneer: een keer in de drie weken op donderdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur.
Spelers: 5 spelers en eventueel reserve spelers. Het team kan bestaan uit ganggenoten, vrienden of medestudenten. Kortom, iedereen die er plezier in heeft!
Kosten: €27,50  per team per speelavond.
Extra’s: tijdens het seizoen worden er verschillende bowlingactiviteiten georganiseerd en sluiten we het jaar grandioos af! 

Op elk moment van de dag m.u.v. vrijdag en zaterdag na 18.00 uur kun je voor € 9,00 per uur per baan trainen. Het is hierbij niet mogelijk te reserveren. Tijdens de competitieavonden zijn er leuke bowlingspelletjes!

Kortom, schrijf je in en tot snel!

Voor overige informatie of om in te schrijven, vraag naar:
Martin Haijtema
Heyendaalseweg 90
6525 AK Nijmegen
Telefoon: 024-3228000
E-mail: info@olround.nl

Discobowlen in Nijmegen

Elke donderdagavond vanaf 20.00 uur kun je voor € 22,50 per baan per uur discobowlen met DJ en Wheel of Fortune! Tijdens het bowlen gaan de voetjes van de vloer. De Magic Show met spectaculaire verlichting en videoclips op megaschermen maken jouw avondje bowlen onvergetelijk! Klik hier voor het overzicht van de Magic Bowling tijden.

Studentenacties alleen op vertoon van je collegekaart

Late Night Magic Bowlen

Vrijdagavond van 23.00 tot 01.00 en zaterdagavond van 00.00 tot 02.00 uur: twee uur lang discobowlen met DJ en Wheel of Fortune en een heerlijk portie bitterballen voor € 55,- per baan.

Hier ben je: Homeolroundnijmegen.nl - Studenten