Olround Bowling Nijmegen - Competitie

Competitie bij Olround Bowling Nijmegen

Bij Olround Bowling Nijmegen worden er van maandag tot en met vrijdag verschillende bowlingcompetities gespeeld. Zo hebben wij onder andere de 50+ competitie, de Bedrijven Bowling Competitie en de Studentencompetitie. Ook Bowlingvereniging Beuningen speelt bij Olround Bowling Nijmegen. Wanneer je meespeelt in een van deze bowlingcompetities kun je bij beschikbaarheid bij ons komen trainen tegen het trainingstarief van €9,00 per uur.

Benieuwd naar de hoogste games die zijn gegooid bij Olround Bowling Nijmegen? Neem dan hier eens een kijkje!

Verder wordt er op maandag- en woensdagavond nog gebowld door de leden van de Nijmeegse Bowling Vereniging. De verening heeft nog ruimte voor nieuwe leden. Kijk voor meer informatie hierover op de site van de Nijmeegse Bowling Vereniging.

Hier ben je: Homeolroundnijmegen.nl - Bowlen - Competitie

x NIJMEGEN

In verband met de bestrijding van het coronavirus zijn wij tot en met 15 maart 2021 gesloten. Alle reserveringen tot en met 15 maart komen daarmee helaas te vervallen.

Uiteraard is het mogelijk om voor de periode nĂ¡ 15 maart bij ons per e-mail te reserveren. Uw mail kunt u sturen naar info@olround.nl en deze proberen wij dan binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Dank voor uw begrip en wij hopen op 16 maart onze deuren weer voor u te mogen openen.

Met vriendelijke groet,

Team Olround Bowling Nijmegen