Olround Bowling Nijmegen - Vacatures

Vacatures bij Olround Bowling

Ben jij eerste- of tweedejaars student en op zoek naar een leuke bijbaan? Wij zijn op zoek naar spontane, gezellige en energieke collega's. Wij hebben momenteel de volgende parttime vacatures openstaan:   

Bediening 

Olround Bowlingcentrum Nijmegen ontvangt zowel sportbowlers, recreanten, bedrijven, bruiloften en andere feesten en partijen. Iedere dag is dan ook anders, met iedere keer weer dezelfde insteek: de gast met een tevreden gevoel naar huis laten gaan waarbij jij als (nieuwe) medewerker één, en zo niet dé belangrijkste schakel bent! Wij bieden een jonge, gezellige en dynamische werkomgeving waarbij hard werken bij iedereen voorop staat! De werkzaamheden vinden vooral plaats in de avonduren. De weekenden zijn de drukste dagen van de week, vandaar dat je per twee weken minimaal twee dagen in het weekend moet werken. Ervaring is hierbij een pre, geen must. 

Minimumleeftijd: 18 jaar.  
DJ 

Olround Bowlingcentrum Nijmegen is per direct op zoek naar een DJ. Ben jij enthousiast, een entertainer én een plaatjesdraaier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Plezier uitstralen, contact met de gast, ons 'Gouden Pin/Rad van Fortuin'-spel spelen en ondertussen een feestje bouwen samen met ons personeel en gasten zijn enkele kernactiviteiten van jouw avond. Een eventuele combinatie met bediening is mogelijk. 

Minimumleeftijd: 21 jaar.  

Keukenmedewerker 

Samen met, en onder leiding van de ervaren chef ben jij verantwoordelijk voor onder andere het voorbereiden en plaatsen van het brood-, soep-, saladebuffet, het bijhouden en bijvullen van deze buffetten, het bakken van bittergarnituren en het maken van à la carte gerechten. 

Minimumleeftijd: 17 jaar.  

Ben je geïnteresseerd in één van de bovenstaande functies. Stuur dan een mail met je CV, Motivatie en eventueel een foto naar vacature@olround.nl.   

Wij zijn op zoek naar spontane, gezellige en energieke collega's. Wij hebben momenteel de volgende fulltime vacature openstaan:

Medewerker reserveringsteam

Kom jij graag in contact met mensen en lijkt werken als reserveringsmedewerker jou uitdagend? En heb je daarbij ook de benodigde commerciële vaardigheden of wil je die graag ontwikkelen? Kom dan bij het Olround reserveringsteam werken!

Wat houdt het werk in?

Als medewerker in ons reserveringsteam ben je dagelijks druk bezig met het aannemen van reserveringen voor onze bowlingcentra en ‘Prison Island’-locaties. Olround zit namelijk niet alleen in Nijmegen, maar ook nog in Haarlem, Utrecht, Maarssen, Veenendaal en Maastricht. Bij Olround vinden wij het belangrijk dat de gastbeleving van A tot Z klopt en deze begint daarom ook al bij het maken van de reservering.

Met jouw expertise in gastcontact en commercie speel je op een gastvrije manier in op de wensen van onze gasten. Dit doe je niet alleen via de telefoon, maar ook via de mail en onze social media-kanalen. Verder biedt Olround de mogelijkheid om door te groeien en kun je eventueel ook met de technische kant van onze websites en reserveringssystemen aan de slag gaan.

Werkdagen en werktijden

Wij bieden jou een flexibele baan met mogelijkheden vanaf 12 tot 28 uur per week. Meer uren zijn in overleg mogelijk. Aangezien de piek bij ons bedrijf vooral in de weekenden ligt, is het verplicht om per twee weken minimaal drie weekenddiensten te draaien (vrijdag, zaterdag, zondag). Verder zijn de feestdagen ook een essentieel onderdeel van de horeca. Daarom werkt je minimaal één paasdag, één kerstdag en oud of nieuw.

Wat bieden wij jou?

 • Een leuk, jong en gezellig team waarbij hard werken bij iedereen voorop staat
 • CAO-conform salarais met de mogelijkheid om door te groeien
 • Leermomenten met eventuele doorgroeimogelijkheden
 • Flexibele uren
 • Personeelskorting

Heb je interesse gekregen na het lezen van de vacature? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar twan@olround.nl.

Hier ben je: Homeolroundnijmegen.nl - Over Olround - Vacatures

x NIJMEGEN

Beste bezoeker,

Naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 14 september zijn wij verplicht om vanaf 25 september met een coronatoegangsbewijs te werken. Via de coronacheck-app controleren wij bij entree van Olround of iedereen in het gezelschap aan één van de onderstaande voorwaarden voldoet:

 • Een recente negatieve testuitslag (niet ouder dan 24 uur),
 • Een vaccinatiebewijs, dat aantoont dat je volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19,
 • Een herstelbewijs, als je kortgeleden hersteld bent van COVID-19.

 • Hoe werkt het?

  1. Zet de coronacheck-app op je telefoon.
  2. Bij de entree van Olround wordt de QR-code in de coronacheck-app gescand. Bij groen licht mag je naar binnen.
  3. Neem ook je legitimatiebewijs mee (vanaf 14 jaar en ouder).

  Wij kunnen niet zien of jij gevaccineerd, getest of immuun bent. Dit blijft privé.

  Dus om teleurstellingen te voorkomen: kom je met een groep familieleden, vrienden of collega’s, zorg er dan voor dat alle deelnemers aan het uitje hier goed op voorbereid zijn!

  Met vriendelijke groet,

  Team Olround Bowling Nijmegen