Olround Bowling Nijmegen - Vacatures

Vacatures bij Olround Bowling

Ben jij eerste- of tweedejaars student en op zoek naar een leuke bijbaan? Wij zijn op zoek naar spontane, gezellige en energieke collega's. Wij hebben momenteel de volgende parttime vacatures openstaan:   

Bediening 

Olround Bowlingcentrum Nijmegen ontvangt zowel sportbowlers, recreanten, bedrijven, bruiloften en andere feesten en partijen. Iedere dag is dan ook anders, met iedere keer weer dezelfde insteek: de gast met een tevreden gevoel naar huis laten gaan waarbij jij als (nieuwe) medewerker één, en zo niet dé belangrijkste schakel bent! Wij bieden een jonge, gezellige en dynamische werkomgeving waarbij hard werken bij iedereen voorop staat! De werkzaamheden vinden vooral plaats in de avonduren. De weekenden zijn de drukste dagen van de week, vandaar dat je per twee weken minimaal twee dagen in het weekend moet werken. Ervaring is hierbij een pre, geen must. 

Minimumleeftijd: 18 jaar.  
  

DJ 

Olround Bowlingcentrum Nijmegen is per direct op zoek naar een DJ. Ben jij enthousiast, een entertainer én een plaatjesdraaier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Plezier uitstralen, contact met de gast, ons 'Gouden Pin/Rad van Fortuin'-spel spelen en ondertussen een feestje bouwen samen met ons personeel en gasten zijn enkele kernactiviteiten van jouw avond. Een eventuele combinatie met bediening is mogelijk. 

Minimumleeftijd: 21 jaar.  

 

Keukenmedewerker 

Samen met, en onder leiding van de ervaren chef ben jij verantwoordelijk voor onder andere het voorbereiden en plaatsen van het brood-, soep-, saladebuffet, het bijhouden en bijvullen van deze buffetten, het bakken van bittergarnituren en het maken van à la carte gerechten. 

Minimumleeftijd: 17 jaar. 

  

Ben je geïnteresseerd in één van de bovenstaande functies. Stuur dan een mail met je CV, Motivatie en eventueel een foto naar jorn@olround.nl.   

Wij zijn op zoek naar spontane, gezellige en energieke collega's. Wij hebben momenteel de volgende fulltime vacature openstaan: 

Fulltime Horecamedewerker

Als bar- & bedieningsmedewerker heb je een functie met een breed scala aan werkzaam- en mogelijkheden. Of je nou in de receptie staat om mensen te ontvangen, de dranken bereidt in de bar, de bestellingen opneemt bij de gasten, de mensen bedient die aan het bowlen zijn of als Prison Guard de gasten instrueert en begeleidt. Natuurlijk begin je bij het begin en is het aan jou of te kijken hoe ver je wilt groeien, wat je wilt leren en hoe ver jij je wilt ontwikkelen. Iedereen begint met de basis horeca- en Olroundvaardigheden.

Wat wij van jou verwachten en de minimale vereisten
We werken met een twee wekelijks basisrooster. Nadat je bent ingewerkt spreken we samen af wat je vaste dagen gaan worden. Er is een minimum maar meer mag en kan altijd in overleg.

 • Minimaal drie diensten waarvan twee in het weekend (vrijdag, zaterdag en zondag).
 • De feestdagen zijn een essentieel onderdeel van de horeca en niet weg te denken in deze industrie. We zijn 365 dagen per jaar geopend en elke feestdag komt dus aan bod. Iedereen werkt minimaal één paasdag, één kerstdag en Oud of Nieuw.
 • Minimaal 18 jaar oud.
 • Wonende in omgeving Nijmegen.

Voorwaardes en Extra's

 • CAO-conform salaris met mogelijkheid om door te groeien qua uurloon middels duidelijk ontwikkelmodel
 • Gratis personeelseten, drinken EN bowlingles na sluit.
 • Leermomenten en eventuele doorgroeimogelijkheden qua verantwoordelijkheden en functie (indien gewenst en mogelijk)
 • Pensioen
 • Flexibele werkuren
 • Personeelskorting
 • Budget voor professionele ontwikkeling
 • Vakantiegeld
 • Een leuk, jong en gezellig team waarbij hard werken bij iedereen voorop staat

Ben je geïnteresseerd in één van de bovenstaande functies. Stuur dan een mail met je CV, Motivatie en eventueel een foto naar jorn@olround.nl.   

  

Medewerker Reserveringsteam  

Bij Olround Bowlingcentrum Nijmegen nemen wij niet alleen reserveringen aan voor onze vestiging in Nijmegen, maar ook voor al onze andere vestigingen. Heb jij affiniteit met gastcontact, commercie en beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als medewerker in ons reserveringsteam ben je verantwoordelijk voor onze telefoonaanname en mailverwerking. Verder ben je bezig met het bijhouden van onze Facebookpagina's en het controleren van interne documenten.  

Ben je geïnteresseerd in de functie Medewerker Reserveringsteam? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar twan@olround.nl 

  

 

Hier ben je: Homeolroundnijmegen.nl - Over Olround - Vacatures